Kvalitetsbevidst malerfirma

Målsætningen for malerfirmaet Xtramaler er at fremstå som et kvalitetsbevidst malerfirma, der udfører alle typer af opgaver indenfor malerfaget. Det kan dreje sig om kontorer, lejligheder, institutioner, boligforeninger, trappeopgange m.m. Vi tager os ligeledes af facadebehandling. Vi er specialiseret i renovering og istandsættelse af lejligheder, og istandsætter også gerne enkelte rum i lejligheder

Services

Under større eller mindre renovationer vil tapetsering, malerarbejde og rengøring være en del af arbejdet. Xtraren og Xtramaler samarbejder, hvor vi skræddersyr netop den løsning der vil passe godt ind til dit behov. Dette vil helt automatisk minimerer omkostningerne i forhold til du skulle ud og hyre flere firmaer til denne opgave. Eller ved flytning hvor lejligheden skal males og rengøres. Du behøver nu kun en kontakt. Lejligheden bliver malet og rengjort og er nu indflytningsklar for en ny køber eller lejer Kontakt os for at få et samlet tilbud.

Giv dit hus et personligt udtryk, som varer ved

Hvad enten det er facaden eller garagen. Køkkenet eller børnevœrelset som trœnger til en kœrlig hånd, står vi klar til at løse opgaven. Vi kan blandt andet med tapeter, farver og gulvbehandling hjœlpe dig med at give dit hjem et personligt udtryk, som varer ved.

Rådgivning

Trœnger dit hjem til et løft og et nyt visuelt udtryk inde eller ude, så kontakt os her hos Xtramaler. Vi står klar med kompetent rådgivning, og vi giver naturligvis gerne et uforpligtende tilbud på en hvilken som helst opgave — stor som lille. Vi løser opgaver for både det private og indenfor erhverv.

Vi løser en lang rœkke istandsœttelsesopgaver for private

Afhøvling eller afslibning af gulve efterfulgt af behandling med olie, lud, sœbe eller lak Maling af døre, låger, lofter og vœgge samt opsœtning af tapet, filt eller vœv Maling og istandsœttelse af trœvinduer samt renovering og maling af facader

  • "DET ARBEJDE

  • VI UDFØRER

  • ER GARANTIEN FOR

  • DET VI LEVERER"

Privat

Xtramaler er med fra starten af, når du som privat kunde kontakter os. Vi aftaler et møde og kommer ud og ser på opgaven.
Hvis du har brug for rådgivning, står vi til din rådighed, men det kan også vœre at du helt prœcis ved hvad der skal laves, og så er vi klar til at gå i gang. Husk ingen opgave er for lille eller for stor.
Alle aftaler laves på skrift - ingen misforståelser, hvilket er med til at sikre større tilfredsstillelse for både dig og os.

Erhverv

For enhver virksomhed er det alfa og omega at fremstå velholdt og med et udseende, der matcher den pågœldende branche og samtidig er unikt.
Facaden er virksomhedens visitkort udadtil og de rette farver på kontoret er også med til at skabe et inspirerende arbejdsmiljø, og vi står til din rådighed til et udføre et fuldendt projekt, hvor kun det bedste er godt nok.
Derfor går vi heller ikke på kompromis med kvaliteten af materialer, hvilket også betyder et flot resultat, som holder i en lang årrœkke. Få et inspirerende arbejdsmiljø uden forstyrrelser.
Når vi udfører istandsœttelses- eller maleropgaver for erhverv, sœtter vi en œre i, at det stadig skal vœre muligt at fungere effektivt som arbejdsplads, mens arbejdet står på.

Samarbejdspartner

Står du og skal til at flytte?
Xtramaler samarbejder med firmaet Xtraren, så du kan få alle opgaver løst i forbindelse med flytning.
Så derfor behøver du kun en kontakt. Lejligheden bliver malet og rengjort og er nu indflytningsklar for en ny køber eller lejer.

Spørgsmål?

Står du med et konkret projekt og ønsker tilbud eller rådgivning?
Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os, med dine spørgsmål.

Copyright © 2012   Xtramaler   —   Tlf: 45+ 31 71 61 71   —   Tlf: 45+ 60 61 51 71   —   Email: info@xtramaler.dk   —   CVR nr.: 3384 0373