Om Xtramaler

Vi arbejder — når det passer dig

Om Xtramaler

Xtramaler startede op som firma i 2012, da vi mente at netop et firma som vores manglede i branchen. Et firma der gør op med sammenhængen mellem pris og kvalitet. Xtramaler går ind for konkurrencedygtige priser.
Vi har stor fokus på: kvalitet, pris, leveringstid og vigtigst at alt - tilfredse kunder. Vi går gerne utraditionelle veje for at opfylde dine behov indenfor malerfaget, hvad end du er privatperson eller erhvervsdrivende.
Pålidelighed og seriøsitet er nøgleord i vores arbejde, og hver eneste opgave udføres med sans for præcision og kvalitet. For os er det nemlig vigtigt, at kunderne kan regne med os — hver gang.

Vi kan træde hurtigt til og løser opgaverne, når det passer ind i din tidsplan.

Vi besidder en bred vifte af kompetencer og udfører stort set alle tænkelige opgaver inden for malerfaget — intet er for stort eller for småt.

Ring og få et godt tilbud eller send en mail, så vil de blive kontaktet inden for få dage.

Vi har fokus på - vores kunder

Vi besidder en bred vifte af kompetencer og udfører stort set alle tænkelige opgaver inden for malerfaget — intet er for stort eller for småt. Kontakt os via telefon eller mail og lad os sammen finde en løsning på dine behov og ønsker

  • "Det arbejde vi udfører

    Vi på tager os små som store maleopgaver og indgår i alle opgaver i god dialog med kunden for at sikre optimalt resultat inden for aftalte rammer.

  • Gennem rådgivning til materialevalg og farvesammensætning, er vores mål at opnå fuld tilfredse kunder!
  • er garantien for det vi leverer"

    Kvalitet og æstetik er kernebegreber i vores arbejde, og vi sørger altid for at levere et færdigt arbejde, der står mål med dine forventninger.
Copyright © 2012   Xtramaler   —   Tlf: 45+ 31 71 61 71   —   Tlf: 45+ 60 61 51 71   —   Email: info@xtramaler.dk   —   CVR nr.: 3384 0373